valborg

jaha då ahr april 08 kommit till ett slut, min valbörg har varit jätte trvlig, kort mne trevlig. skulle egntligen hemm till en av min klasskompisar, men han bor mitt ute i ingenstans så jag kände att jag inte riktigt pallade det. att sova borta efter fest är bland det värsta jag vet. istället firade jag nere i småbåtshamnen med ett par nära vänner, vi grillade och spelade kubb, pimpla vin och annat. hade jätte trevligt. när et blev mörkt drog vi oss bort till stranden för att titta på ett bål. efter der så gick vi hem och nu sitter jag här igen. är fruktansvärt trött. sov inte särskilt mycket i natt så jag ahr en del sömn att ta igen. i morgon är det mej och maj har varit efterlängtad. min framor hete maj för er som är intresserade av att veta det och i morgon har hon namsndag.

fick ledigt från skolan resten av veckan!! tacl för det kära rektor. ska bli sköönt för jag behöve all tid jag kan få till matten. nationella på torsdag nästa vecka och jag kan ingenting :( men mne det ska vi förhoppningsvis ändra på det här 4 dagarna.

nu ska jag klä på mig en pyjamas och krypa ner under mitt varma täcke och läsa, även om det är maj månad om 28 min så är det fortfarande fruktansvärt kyligt på kvällarna.

pusshej//Zeto.

tisdag

phuuuh!! en tisdag är avklarad och mycket har hunnits med. jag har haft ensamble och kör, sen håla itre timmar då jag hade tänkt läsa klart en danskabok men när jag hade läst halva boken kom min kompis och sa du vet att det är en norsk bok du läser?

whooot sa jag!!
hur dum får man lov att bli? hmm ungefär så dum som jag, kan inte ens skilja mellan danska och norska. men men min lärare sa att jag skulle få lite extra tid tills jag hade hunnit läsa en bok till så det ornade sig. när ajg kom hem käkade jag lite, sen avr det jobb som gällde efter det vr jag fruktansvärt duktig och åkte till gymmet. sen cyklade jag ca en timme i det härliga vårvädret och nu sitter jag här.

ska snart gå och ta ett bad, läsa lite i min bok. efter det är det psykologi och svenska som gäller, jag år nog sitta uppe enstund med allt detta. men mne så blir det när man skjuter på saker och ting.

imorgon är det valborg och kvällen kommer spenderas i småbåtshamnen med kära vänner och en bärbar grill!!!

hur ska ni fira?

anyway, ni får ha det så bra kära läsare!
pusshej//Zeto.
image109

nationella

idag avr det nationella i engelska B för alla tvåor här i landet, vetinte riktigt hur det gick. som jag sa igår är ju engeska ett av min bättre ämnen i skolan, men riktigt säkwr kan man ju aldrig vara.

äment var i ala fall bra och det var lätt at ha en åsikt.

när nationella var klart blev vi lediga från vå vanliga engelska lektion och efter det var det bara två lektioner till. slutade vid tolv och eftersom vädret var så härligt gick jag hem och gjorde änn en smothie. mums!!!
jag tror jag börjar bli beroende av dem, haha.

nu skajag snart ta hunden på en liten sväng om i densköna vårsolen och jag tror nog at jag ska köpa mig en lite glass med, bara för att vädret är så fint.

kvällen bjuder på lite skolarbete, ska gå igenom en filmanalys med min pappa och skriva ett författararbete till engelskan, imorgon är det förberedelser till mitt muntliga föredrag i svenska (även detta nationella).

sen är det långhelg. wiee men mycket vila blir det inte matte minst två timmar omdagen är det som gäller för nu är det bara en och en halv vecka kvar till nationella.

skriver lite senare idag, då får ni även se bilder på min fin fina kläning som jag äntligen ahr fått hem och dagens outfit.

pusshej!//Zeto.
image108

sondag = slappedag

idag har jag verklige inte gort någonting, och det har varitså j*vla skönt!!

ville egntligen in till malmö idag men det får bli nästa helg istället, så vida jag inte ska jobba då.

imrgon är det måndag och då är det nationella prov i engelska B kursen, är inte särskilt nervös för det. Engelska är mitt bästa ämne i skolan så det ska og inte bli några problem.

imrgon ska jag även spela och eter det ska jag inet göra någonting,

om det är fint väder så kanske jag lägger mig i den underbart varma vårsolen en stund.

nu ska jag läsa lite, sen ska jag se om det finns något roligt på tv ikväll, annars lir det väl ännu en kväll framför laptopen.

pusshej alla kär läsare!
//Zeto.

forever21.com

var även inne på foever21.com!
där jag hittade den här helfestliga blåsan! och den avr inte särskilt dyr ca 250 svenska kronor, dessvärre kostar det nog mer att få hit den till sverige äb vad klänningen själv kostar, bummer! men mne titta och drömma kna man ju alltid göra! haha

image107

cocoo.se

var inne på cocoo.se idag och hittade dessa fin fina grejorna!!


halsbande var nog bland det fräckaste jag sett oh örhängena var au bra såå söta!

new phone

jo det är så att jag har funderat på att köpa en ny telefon har just nu den här sony eriksson w550i


men jag börjar bli lite trött på den, har därför funderat på att köpa en blackberry, den är lite mer avancerad och har lite mer funktioner, den är lite mer som en palm pilot.


men idag när jag surfade runt lite så httade jag de här, och blev lite småkär i dem. och nu kna jag inte riktigt bestämma mig. denn här palm tro 680 är också typ en palm pilot men funkar även som telefon. den här var ju kanske lite roligare eftersom den finns i lite fler färger, dessutom är den billigare, men jag vet inte riktigt!!!


åhh jag ahr så beslutsångest!!
vad tycker ni? lämna gärna en komentar!

pusshej//Zeto.

Lördag

på torsdag ät det ärtsoppa på lördag är det fest. . . .  ja inte för mej ialla fall. har varit en helt vanlig lördag, för en gångs skull var det ingen simtävling så jag fick lov att ha sovmorgon och hade tänkt att jag skulle sova länge länge men då vaknar jag narturligtvis klockan 09,15 och är hur pigg somhelst. typiskt mej. Försökte somna om men det gick inte så jag gick upp och gjorde och käka lite fruktsallad. mumsigt värre!

efter det var det, åkte jag och min päron till tomelilla. pappsi hade fått för sig att han beövde en ny skjorta till festen ikväll, så han köpte en helblå skjorta fast att han redan har cirkus tusen likadana. efter det körde jag hem det gick bra ända tills vi kom fram i lilla ystad då fick jag damp på bilen för den ville inte som jag ville. det hela slutade med att jag blev så arg att ajg hoppade ur bilen och gick hem, (ca en halv mil) haha så typiskt mig! går det inte direkt blir jag asförbanad.

jaja när jag kom hem var klockan jätte mycket så jag fick nästa gå till jobbet direkt. när jag kom hem var mina föräldrar borta, bara hunden och katerna hemma, lagade lite mat och hyrde en film, filckan i källaren. vad ni än gör så hyr inte den, var asdålig. slöseri med pengar. skulle vara en skräck film men det var ju inte lskigt överhuvudtaget bra konstigt. anyway sitter här nu, skaoch gör inte särskilt mycket, borde städa mitt rum för det ser ut som ett tredje världskrig har brutit ut här men jag pallar inte.

pusshej//Zeto.

fredag

Igår var det som sagt fredag, och det var en ganska händelserik dag. Började men danska kolckan åtta då vi kollade på filmen Nynnes dagbok, dessutom fick jag veta att jag kommer få mvg i danska om jag bara redovisar två börcker och skriver upp två diktamen så yay på mej!!

Efter det var det dags för naturkunskap, samma sak där mvg om jag gör bra ifrån mig på provet! yay på mej igen!!

haha sen var det inte lika roligt pskologi som i vanliga fall är rätt underhållande blev en fruktansvärt jobbig lektion när vissa människor tror att de kan allt och ratar alla andras svar samtidigt som de dumförklarar en, börjar bli en aning trött på denna människas tjat och gnäll om allt hela tiden, newsflash ingen orkar bry sig längre!

Sen var det matten bläää säger jag bara och sen engelska, men då hade halva klassen gått till ungdomsmässan så det var typ bara tio pers kvar och vi gjorde inget speciellt, fick till och med sluta tidigare villet faktiskt nog är väldigt ovanligt, denna lärare som vi kallar KB är väldigt noga med tider förstår ni.

jaja efter det så bar det av hemåt där jag gjorde en smotie


sen solade jag lite och efter det hände det inte så mycket. mina föräldrar var på någon fest så jag var ensam hela kvällen vilket faktiskt nog var jätte skönt, samma sak blir det ikväll då de ska på 50 års fest.

nu ska jag iväg och jobba, men jag skriver lite senare igen. har nämlign hittat lite små fin fina grejor som jag vill visa för er!!
pusshej//Zeto.

fredag,lörag om en minut

skriver imorgon är för trött nu mne det har varit en händelserik dag!


inga lektioner

idag är det torsdag och jag skulle ha haft gmu (gehör och musi lära) idag men vår lärare hade slagit ut en it av sin tand så han skulle till tandläkaren. därför blev det ingen lektion. istället satte jag mig ner med R och vi pluggade danska, tydligen skulle även han ha det provet idag, efter ett tag kom även O och när klockan blev 12,40 tog vi oss ner till danskan för att gra provet som jag skulle ha gjort när jag var sjuk. jag tyckte att et gick rätt bra. hoppas på ett mvg nu!!!

har övningskört även idag och när jag kom hem efter det så hade min kära moder gått och hämtat ut min kläning!!!
åhh den var jätte fin men tyvärr lite stor :(  ska ta säkerhetsnålar och göra den lite kortare men inte nu, kan göra det sen när det blir dags att använda den., vilket antagligen blir runt studenten, skolavsltningar och massa annat.

sitter just nu och löser korsord, haha så random!! ska snart faktiskt gå en runda med hunden!!
sen är det sängen som gäller, börjar klockan 0800 imorgon och har en fullspäckad dag framför mig.

pusshej kära läsare!
//Zeto.

diving

idag är det som sagt onsdag och det betyder diving, eftersom jag inte längre har halsfluss (tror inte det ialla fall) ska jag avra med idag!
ska bli skönt att få lov och simma av sig ibland. vissa dagar när man ser alla A-gruppare i simhallen sanknar jag faktiskt nog det lite gran och tänker att, det kunde ha varit jag. men men jag gjorde ett va och nu får jag stå för det.

borde plugga danska nu eftersom jag har prov imorgon men jag har verkligen ingen ork till det. nationella prov är jobbiga och tär på krafterna.
imorgon börjar jag ialla fall ine förän klockan 11 så jag får lite sovmorgon. villket gör att jag kan sitta uppe ett tag ikväll med danskan. imorgon är det även en mässa om utlandsstudier på vår skola med jag har stor lust att skippa den eftersom torsdagar är något av min lediga dag, jag ahr bara en letkion, börjar som sagt klockan 11 och slutar tolv. men imorgon måste jag stanna kvar tills klockan halv fem bara på grund av denna dumma mässa som jag för övrigt redan har varit på en gång. känns bara så fruktansvärt onödigt, har väldigt stor lust att skippa det med då kommer det ändå tas upp på utvecklingsamtalet. haha får komma på en bra undanflyckt. det finns ju ett par klassiker som "jag visste inte att det var obligatorskt" eller "Jag hade redan bestämt med en annan lärare" haha jaja nu ska jag kolla lite på andra bloggar sedan ska jag gå ner och packa för att sedan springa bort till simhallen.

för övrigt har jag börjat med en GI-diet idag, betyder at jag i stort sett tar bort alla onödiga kalorier från mina måltider så som bröd, pasta, ris, potatis osv. ska försöka at hålla denna deten framm tills sommar lovet. kanske kan jag då lyckas gå ner de där oönskade kilona som har ettrigt sitter fast på min kropp.

anyway! ni får ha det så bra kära läsare!
pusshej//Zeto.

nationella

hade nationellt prov i svenska idag, vet inte riktig hur et gick. när jag var klar kändes det bra men ju mer jag tänker på det ju mer osäker blir jag. nu är jag nästan mer nervös än jag var när jag innan jag ahde gjort det.
usch jag hatar verkligen nationella prov. alla sätter sån press på en, somom man inte var stressad nog reda. dessutom blir det tio gånger värre bara för att det är just nationella. men men nu finns det inget jag kan göra åt det. pratade med pappa och han sa att bara jag ahde gjort mitt bäst så kunde jag ine göra mer sen. det har han väl i och för sig rätt i. en sak som är positiv är att nu har jag bara 4 nationella prov kvar. ska bli så jäkla skönt nä allt det här är över.

för er som vill veta det så skiner solen över skåne idag och jag tänkte bjuda min kära moder på en glass i utbyte mot att hon tar med migpå en liten övningskörningsrunda. jag fller ju år den första juni och vill gärna ha mitt körkort den andra. så det är rätt mycket körning framöver som gäller.

ni får ha det så bra kära läsare, skriver lite senare igen.
pusshej//Zeto.
image101

nervös

nu börjar jag bli nervös för nationella imorgon, ohhh tänk om det inte går bra. hjälp hjälp hjälp!!
nej så får man ine tänka, att skriva är jag ju faktiskt ganska bra på.

för övrigt har jag precis övningskört, och det gick bättre än förra gången men det var kallt som F.A.N!
vi körde nercabbat hahaha i mitten av april, ingen bra ide kan jag ta oc berätta för er som har funderat på att göra det!!

ska snart gå och ta ett bad och läsa lite för att försöka tänka på något annat än nationella!!

usch usch usch det enda som är bra med det är att vi är ldeiga resten av dagen så istället för att sluta klockan halv fem, slutar jag klockan 13,00.

men sen blir det plugg till både danska och psykologi!!

det var allt för nu!! ni får ha det så bra kära läsare
pusshej//Zeto.


ohhh

har håla i tre timmar nu, börjar klockan tre igen och har en enda danska lektion, och det gör mig inte någoting för danska är vanligtvis väldigt roligt.

är för tillfället hemma och ska snart ta en lång runda med hunden, det är fördelen med att bo nära skolan. man kan gå hem precis när man kännerför det och slippe spendera alla tråkiga håltimmar där samtidigt som man inte gör någonting.

ikväll blir det texläsning till nationella proven som vi ska ha imorgonbitt klockan 0800-1300
efter det är vi lediga. ska även plugga lite danksa och lite psykologi till de proven som jag sak ha på torsdag.

om jag hinner ska jga även hämt min klänning idag, med etkan bli lite stressigt eftersom jag jobbar till klockan 7, men annars får väl det bli imorgon då jag har hela eftermiddagen på mig.

så nu ska jag gå!! skriver lite senare igen
pusshej//Zeto.

image100

måndag

måndag idag, har varit en lugn dag, tre lekioner imorse och ett studiepass med matte eftersom nationella proven närmar sig tänkte jag att det kundevara bra at riska upp minnet. slutade vid 1. gick hem och tog en cyketur med hunden efter det har jag abra legat ute på vår gård i det strålande solskenet och läst texterna till nationella proven i svenska.

åhh det var så härligt, solen värmde för förförsta gången på hur länge som helst och jag blir bara ännu gladare då det kommer ett brev i brevlådan som säger att jag kan gå och hämta min klänning på posten.

för övrigt har jag redan fått tusen nya fräknar efter bara en enda eftermiddag i solen, inte så roligt :( men men det är smällar man får ta och jag vill ju inte glaka på det vackra vädret.

ska snart gå en promenad med min mamma och hunden. sen ska jag nog ta ett bubelbad och läsa lite ur min bok!!

pusshej//Zeto.

image99

trött som en ..... jag vet inte!

usc usch usch jag är så fruktansvärt trött för tillfället men tvingar mej själv till att vara vken en stund till. dels för att klockan bara är typ kvart över åtta och dels för att jag vill se pretty woman på tv ikväll. åhhh jag bara älskar den filmen!! så gullig. detta är definitivt en film som jag skulle kunna se om och om igen.

idag har det inte hänt så mycket, har jobba hela dagen igen. som jag nämnde igår bara det av till vårsimiaden i kristianstad idag med mina simmare, det gick jätte bra för dem. alla de som simade idag kommer att få tävla i finalen lite senare denna månad. hahah jag är så stolt som tränare!!!

imorgon är det skola igen och nationella prov förhoppningsvis får jag lite tid till på mig så att jag kan förbereda mig riktigt ordentligt. jag var ju sjuk halva förra veckan så jag har inte haft några papper med mig hem och har därför inte kunnat förbereda mig lika mycket so de andra i min klass :( men men det går nog bra iallafall. nu ska jag gå en runda med hunden sen är det som sagt pretty woman som gäller för resten av kvällen.

pusshej//Zeto.image97

jobb, jobb, jobb

idag har jag jobb jobb jobbat hela dagen lång, gick upp it ottan för att vara på samlingsplatsen klockan 07,00. därefter bar det i väg mot trelleborgs simhall. för er som inte vet det så är jag simtränare och i mtt jobb ingår det att åka på tävling med mina simare på helgerna. denna helgen är det vårsimiaden villket faktiskt nog är en ganska rolig tävling, men en hel dag i en varm simhall tär på krafterna, speciellt när man dessutom har 10 ungar att hålla koll på.

men men, självklar får man ju en lunch paus mitt i allt ihop och då passade jag och min kompis som också är simtränare på att gå en sväng i staden, vi gick in på gina och där mitt bland alla färgsprakande plagg hängde min hallonröda boddy! ohhh jag blev så glad, jag tog den direkt och sa till min vän att den skulle jag ha, hittade ävn en klänningaktig grej typ halva svart och halva vit. men jag ville bara ha den svarta delen så jag köpte den där klänningen men när jag kom hem gjorde jag om den till en kjol genom att klippa av överdelen, jag tyckte faktiskt att det blev ganska snyggt.



jaja har kan ni alla fall se dagens inköp om mina beskrivningar inte var tillräckliga!! (vilket de nog inte var, haha jag är superdålig på att förklara!)

det var allt för nu, imorgon väntar ännu en dag i en simhall men denna gången är det kristianstad som jag kommer befinna mig i. 
skriver nog inte mer ikväll, mne imorgon!

pusshej//Zeto. 

tack alla läsare

idag har det varit fler unika besökare på den här än på länge, och jag ville bara ta tillfället i akt och säga tacktill alla er som läser min blogg!! det är så roligt att det faktiskt nog finns folk som tycker det är roligt att läsa om vad jag skriver! så åter igen tack tack tusen tack!!
pusshej//Zeto.

TOPSHOP

Var inne på Topshops hemsida och hittade massor av fina grejor, och dessutom satte jag ihop två stycken riktig sommar outfits till er läsare!! komentera gärna och berätta vad ni tycker!



tryck bara på bilderna för att kunna se dem i större storlek!

pusshej//Zeto.

lugnat ner mig lite igen!!

så nu har jag lugnat ner mig lite igen efter övningskörningen och man kan åter igen ha en sivilicerad konversation med mig, om det nu skulle vara någon som skulle vilja ha det.

Har precis suttit och kolla på klipp från parlamentet med Björn Gustavsson och hittade värdens roligaste som ni måste se, och det kna du göra genom att klicka här.

nu ska jag snart gå och lägga mej, upp tidigt imorgon för att jobba!
pusshej//Zeto.

övningskörning

kom precis tillbaka efter att ha varitute och övningskört en liten runda och nu är jag på pissehumör, det gick så frutansvärt dåligt så det är knappt snat, det hara bara gått en vecka sen jag körde sist men ändå kunde jag knappt få blien till att rulla, åhh ag blev så arg också skällde jag t pappa för det fast att det inte var hans fel, sen skällde ja ut bilen och sen körde jag hem och har inte pratat med någon sen dess haha, men nu ska jag käka lite fredagsmiddag så nu blir jag nog tvnugen att vara lite social  med familjen.

pusshej//Zeto.

fredag hela veckan!!

Hejsan svejsan!

Ännu en vecka har passerat i svindlande fart, känns ju som om det var igår jag tog tåget till Kristianstad för att se Tarzan.

Anyway, dagen som vanligt vis är fruktansvärt lång och tråkig blev förvånansvärt rolig och kort.
I vanliga fall går jag från klockan 08,00 till 14,50 på fredagar med lektioner non stop. Men idag när jag kom till skolan fick jag reda på att både min språklektion och min natukunskapslektion var inställda, så jag fick håla till klockan 11,30. Eftersom jag och min kompisar inte bara ville sitta i korridoren hela dagen tog vi på oss ytterkläderna vid tio tiden och gick en runda på stan. vi gcik bland anna tin på H&M där jag hade en liten hallelulja moment. hittade världesn finsate flats som var jätte lika ett par skor från vagabond som jga såg igår och de kostade bara 100kr´!! så jag slog till direkt, och eftersom M hade med sig sitt medlemskort fick jag 10% rabbat på dem med så dekostade bara 90kr!! åhh jag var såå glad haha. när vi kom tillbaka till skolan käka vi lite i kafeterian sen var det dags för psykologi. eller det avr vad vi trodde i alla fall, men nej den lektionen var också inställd, så vi var typ tio stycken som gick och köpte glass istället. jag jag har nog aldrig frusit så mycket som jag gjorde då vi åt glassen, fruktansvärt kallt. nni förstår vädret här i skåne är inte det bästa för tillfället. nä vi kom till baka till skolan avr det bara 2 lektioner kvar. den första var matte. Vi fick tillbaka våra prov som vi gjorde förra veckan, ni vet det som jag trodde jag skulle få IG på, satt uppe halva natten och hade ångest när jag skrev det. i alla fall. innan jag lämnade in det provet räknade jag ihop min säkra poäng och fick det till 8g-poäng villket skulle ge mig ett G på provet då gränsen gick vid 6g-poäng. men idag när vi fick tillbaka dem så hade jag fått 11g-poäng och 2vg-poäng. åhh jag blev så glad !!! sen efter det var det dags för engelska då jag höll mit föredrag om kina för klassen, jag tyckte själv att det gick skiit bra, lite små greer bara men annars helt okej.!!

nu ska jag snart övningsköra en lite runda, så snart pappa kommer hem från jobbet sen efter det är det en lugn familjekväll som väntar, kan inte festa eftersom jag fortfarande går på pencelin, dessutom ska jag jobba hela helgen. ´men men ´skrivewr kanske lite senraeikväll igen till dess får ni ha det så bra!!!
pusshej//Zeto.

ps! en lite bild på skorna men, som sagt 90 kronor fick jag betala för dem.
 de är mycket ljusare i verkligheten.


shopping!

Gick en runda på stan idag, och hittade till min förtjusning ett par svart låga converse. så nu kan jag stryka det från min "sommar måste" lista. åhhh jag är såå glad. efter att jag hade hittat de fin fina skorna gick jag in en snabb runda på titus blue, och där hittade jag ett jätte fint lila/grått linne som blev lite av ett tröst köp. det var så här att inne på titus hittade jag världens finaste klänning som jag sååå gärna ville ha, mende hade bara kvar en och den var  i storlek xs villket var för litet för mig :( så därför köpte jag det lila linnet istället, men när jag kom hem så sa min smarta mamma att klänningen kanske finns på internet! tjo sa jag och sprang iväg efter min laptop, inte långt senare så tjöt jag till ännu en gång av förtjusning, för tänk att jag hittade min fina fina klänning på zoovillage
och då var den till och med billigare än den var i affären, så jag beställde den!!

 linne 600kr       converse 599kr      
                             klänning 1200kr

Det var dagens inköp, förövrigt har det inte hänt så ycket här idag. kusinerna kom hit och käkade men de åkte precis hem. just nu sitter jag med massor av lxor som måste göras så jag tänkte fortsätta med dem nu, skriver kanske lite senare igen annars imorgon,
pusshej //Zeto. 


kitson!!

Kiston är en 6 år gammal butik som ligger på Robertson Boulevard i Los Angeles. där inne kan man hitta typ allt från heminredning till sky höga stilletoklackar och barnleksaker.  Igår kväll var jag iallafall inne på deras hemsida www.shopkitson.com och där hittade jag massor av fin fina grejor som jag tänkte visa för er nu. det mesta är märkes grejor, och kostar därför lite mer än vad det gör på till exempel urbanoutfitters som jag visade grejor från igår. Men, hur som helst här kommer 25 tips om fina grjor som jag absolut skulle kunna tänka mej att betala för.

1: Kooba - Neon Bennie Clutch 295$
2: Stella McCartney - Bunny Rucksack 120$
3: Missoni - Variante Ballerina Flat 395$
4: Paris Hilton - Pink Savor Flat 70$
5: Nando Muzi - Pink Open Toe Slingback Heel 395$
6: Oh Deer! - Black/Yellow Taffy Heel 150$
7: Oh Deer! - Woman's Black Cork and Bone PB & J Heel 120$
8: Marc Jacobs - Cream Buckle Heel 398$
9: Report Signature - Purple Celine Heel 148$
10: Mystique - Black Patent Studded Gladiator Sandals 125$
11: Michael Kors - Blue Jessie Triangle Sandal 115$
12: Converse - Gold Metallic All Stars 72$
13: Andrew Hamilton Crawford - Gold Pill Necklace 58$
14: Marc Jacobs - Globe Necklace Watch 125$
15: Marc By Marc Jacobs - Black Mouse Watch Necklace 150$
16: Root'd In Style - Sterling Silver Cities Necklace 195$
17: Marc By Marc Jacobs - Orange Pendant Watch 150$
18: Marc By Marc Jacobs - Cherry Bauble Watch Necklace 150$
19: Nior - Large Gold Multi Colored Cristal Ring 145$
20: Yosca - Zig Zag Bracelet 148$
21: Ettika - Leather Peace Bracelet 58$
22. Ettika - Gold Hamsa Chain Bracelet 68$
23: France Luxe Dog Shaped Hair Clips 12$
24: Junk Food - Black Studded Stones UK Tour Tee 24$
25: Kitson LA - Sequined Band Pillow 39.99$

Det var de grejorna som jag hittade och somjag tyckte var hel fräsiga!! Hoppas att ni hittade något som ni tyckte var fint eller häftigt, lämna då gärna en komentar om vad det var!!

det var allt jag hade att skriva om just nu, hör av mig igen lite senare!
pusshej //Zeto.


massa besökare, mne inga komentareer :(

hejsan svejsan!!

nu är det så här .... att när jag är inneoch kollar på statistiken över min blogg så har jag massor av läsare, villekt självklart gör mig väldigt glad, men inte en endaste liten komentar :(

det gör mig lite lessen, självklart ska jag int kräva av er att ni ska komentera det jag skriver men det skulle vara roligt om ni då och då gjore en liten antydning på att ni faktiskt finns. jag vill ju veta vad det är för människor osm läser,om ni har en egenblogg så vill jag jätte gärna titta in där och se vad ni skriver om osv.

skulle var roligt om ni kanske berättade vad ni tycker är bra med bloggen och vad ni tycker är dåligt.

jag vill ha all kritik både positiv och negativ!!

men men nog om det nu, eftersom jag suttit instängd i mitt hus nu i snart 4 dagar så kände jag ett behov av att komma ut lite, även om jga egentligen inte ska avra ute och röra på mig förmycket just nu så tog jag med hunden ner till stranden en liten runda. väl nere på stranden så tänkte jag att jag skulle ha honom löst en liten stund, där var ju inga människor så det är ingen fara tänkte jag. men så fort jag släppt honom stickar han i väg som ett avfyrat skott och stannar inte nä jag ropar på honom. jaag får panik och yrar runt smatidigt som jag ropar och ropar men så äntligen kommer han igen och till och med en liten prsent med sig, ett........ TORSKHUVUD!!!!

fy fasiken vad jag skrek, och den här gången var det inte hunden som sprang iväg från mej utan jag som sprang i väg från hunden, hahaha anyway, här kommer lite bilder från vår trevliga strandpromenad. dockinga bilder på torskhuvudet då det kan vara lite för mycket för känsliga tittare!!


fina fina grejor

eftersom jag fortfarande siter hemma om dagarna så har jag rätt mycket tid till att göra precis detsom faller mig i smaken, och idag har jag inte gjort annat än att surfa runt på olika mode sidor och hittat världens finaste sommar måsten.

lite grejor från urbanoutfitters

 $68    $68   $25   $88   $58 

 $28   $48  $48   $24   $58 

 $32   $21,99   $28   $14,99   $38

 $58   $58   $16  $69   $28 

 $19,99  $49,99   $34   $28  $16   $9,99  $28


lite grejor haha, om ni gillar något så obsrvera att priserna är inte i svenska kronor (fast det hoppas jag att ni förstod), utan i amerikanska dollar, så om ni multiplicerar priset med 6,5 så får ni ett ca pris i svenska kronor, minus frakt.

ja det avr allt just nu, skriver senare igen, pusshej
//Zeto.

hej igen

vet att ni säker börja bli lite trötta på mitt tjat om halsont, men jag har inte så mycket annat att skriva om eftersom man inte kan göra så mycket när man är hemma med just halsont. har sittit i telefonkö typ halva dagen. tillslut fick jag en tid kolckan 18,30 på novakliniken. när jag väl kom dit var det ännu mer väntan som gällde. men sen när jag fick hjälp tog det inte mer än en kvart för dem att konstatera att jag har halsfluss. så jag blev hemskickad igen med massor av pencilin och en order om att vila, villket är precis vad jag tänker göra resten av den här veckan.

sitter just nu och kollar på de nya avsnitten av desperate housewieves. som jga har saknat denna humoristiska serie, haha älskar den. när det väl är färdigt ska jag gå och lägga mig igen och sova.. . sova sova sova länge länge länge

skriver lite mer imorgon!! pusshej
//Zeto.

sjukhuset nästa

jaha eftersom min halssjuka eller vad man nu ska kalla det oc feber inte försvinner så blir det ingen skola imorgon, istället kommer jag få sitta här hemma oc vänta i telefonkö,samtidigt som jag hoppas på att de kanske har en tid för mig på sjukhuset så att jag kan bli undersökt och få reda på vad det är. nu har ju jag ioch för sig redan gissat på halsfluss efter som en av min nära kompisar fick det i onsdags och hon käkar för illfället antibiotika. skojigt värre, . . . .  nej tror inte det. dessutom har jag valt smsta möjliga tiden att bli sjuk på, idag skulle ajg ha haft en engelska redovisning i fem minuter, imorgon är det danska prov och på onsdag ska jag ha den muntliga delen i svenska på de nationella proven. men men, shit happens, right?

anyway nhu ska jga kolla klart på kalenderflickorna som går på kanal nio, sen ska jag gå och lägga mig.

hörs imorgon!
peace out!
//Zeto.

halsfluss

har varit hemma från skolan idag, för jag har antagligen fått halsfluss, buhu. har så jäkla ont i halsen kan knappt svälja mitt eget spott, nice information eller hur. haha febern har lagt sig lite nu hade bara 38 grader i morse. var rätt skönt att vara hemma lite själv, stannar nog hemma imorgon med, får se hur jag känner mig, just nu är jag faktiskt nog lite hungrig men jag kan ju inte svälja något så det är flytande diet som gäller.

jaja nu ska jag gå och lägga mig igen men innan dess ville jag abra tipsa om denna fina sida som har värsta fina och billiga kläderna.
forever21

förlåt förlåt förlåt

förkåt förlåt förlåt för att jag inte har skrivit på nästan hela helgen, men det har varit så stressigt. i fredags åkte jag till kristiandstad och hälsade på min kära syster, direkt när jag kom tog vi oss bort till teatern där vi såg på tarzan musikalen som för övrigt var helt okej, musiken och rösterna var ruggit bra, en röst var verkligen helt underbar. tänk er lite så där peter jöback aktigt fast 10 gånger bättre. åhh jag skulle kunna lyssna på honom hur länge som helst.
jaja efter musikalen så skulle jag egentligen stanna hos min syster men jag ville tillbaka  till min egen säng så halv elva tog jag tåget till malmö sen vidare till ystad därifrån. kom inte hem förän klockan halv två och då var jag ruggit trött, hade ju inte sovit på typ 36 timmar.

anyway hade tänkt att jag skulle ha värsta sovmorgonen på lördagen men kolckan 10 kommer min pappa in och säger att "nu ska vi åka och handla" jag stönade lite, hasade mig ur sängen, och gick som en zombie ner till honom brydde mig inte ens om att sätta på mig vanliga kläder utan satte mig i i bilen med  pyjamasen på, sen åkte vi och handlade till kvällen. sen när vi kom hem packade mina föräldrar klart tog pecka ponken (vår hund) och satte sig i bilen för att åka till öland där de skulle tävla med honom.

så efter de hade åkt började jag städa lite, duka laga mat (vegetarisk lasange). när allting var färdigt jick jag och tog ett bubbelbad, mmmm det var riktigt sköönt, sen på kvällen kom några av min kompisar. vi åt och pratade, sen gick vi till UG där det var reggae kväll. när vi kom he igen började vi kolla på filmen the holiday med jude law jack blabk cameron diaz och kate winslet. den var jätte bra. efter det åkte de hem och jag gled ner i sängen och blev frusrerad för ajg kunde inte somna. jag var så fruktansvärt trött men jag kunde bara inte somna.

idag gick jag inte upp förän vid 12 tiden och inte ens då kände jag mig riktigt utvilad. istället hade jag fått fruktansvärt ont i halsen. men brydde mig inte så mycket för tillfället. gick ner och började städa huset innan mina päron kom hem. och allt efterssom tiden går får jag mer och mer ont i halsen. när mamma och pappa sen kommer hem så säger de att jag inte såg så bra ut och att jga nog skulle gå och ta tempen, och tro det eller ej men in my face 39 graders feber, och jag brukar i vanliga fall liga på typ 36 så det är tre graders feber. och då var det inte så mycket att göra mer än att gå och lägga sig i soffan med en filt och en bra bok, men jag somnade efter typ 10 min och nu sitter jag här och skriver. ska snart gå och lägga mig igen men innan dess tänkte jag bara visa dessa fin fina örhängen från cooco.se



fina! ellerhur, anyway nu pallar jag verkligen inte vara uppe längre,skriver i morgon, det lovar jag, haha !!
peace out
//Zeto.

tarzan ikväll

hej hej!!
ska snart ta bussen till kristianstad för att se musikalen tarzan med min syster yster, innan dess ska vi käka lite snabbt bara, ok jag måste hinna med ruggigt mycket innan jag ska ta mig till busshålplatsen, usch usch, sen vet jag inte om jag ska åka hem igen ikväll eller om jag ska stanna i kristianstad, har lite beslutsångest, sov ingenting inatt eftersom jag pluggade matte till provet som vi hade idag, som faktiskt nog gick bättre än förväntat. anyway saknar min säng och vill sova i den inatt, men det är ju skiit läskigt att åka buss mitt i natte själv, jag får höra med mina päron vad de tycker. ja nu så ska jag som sagt gå och och städa och packa innan mamma kommer hem och får se hur mitt rum har sett ut nu när hon varit borta. hahaha
anyway hör av mig igen lite senare och berättar hur musikalen var, vi hörs!
peace out

//Zeto.


shopping!!

igår när jag kom hem från skolan låg där ett jätte stort kuvert adresserat ill mig. innuti kuvertet låg där ett litet paket med et presentkort på 500kr på åhlens.
det var från min fabror, det var en god jul/ gott nytt år/ god fortsättning/ glad påsk present. haha så random!!
iallafall så åkte jag då till åhlens idag och jittade faktiskt lite grejor.

den här gröna koftan som kostade 299 kr


den här mascaran, har aldrig testat den innan men jag tyckte färgen var så fräsig så jag var tvungen att ha den.
Hur som helst den kostade 135 kr


sen köpte jag dessa pennorna också, de bästa färgpennor som finns, tyvärr så är de rätt dyra, 12 kr styck men jag hittade dessa i ett paket som kostade 145kr


nu fick jag lägga till ca 80 kr pga åpennorna, men det var det värt.

så nu måste jag verkligen räkna lite!!
vi hörs imorgon, då blir det en llten recention av tarzan musikalen!!

peace out!!
//Zeto.

cocoo.se

hejsan svejsan!!
ville bara säga att jag har precis lagt in en banner till cocoo.se
som gör världens finaste smycken!!!!
så klica på den fr att komma till hemsidan där man kan köpa hur mycket fina grejor som helst.
här är några av mina absoluta favoriter
image17 95 kr

image18145 kr

image1985 kr

image20145 kr, finaste ever!!

anyway love mej nu att ni går in och kollar, det måste finnas något som ni gillar, ingenting är särskilt dyrt där heller villket jag tycker är jättebra!!

okej nu ska jag räkna matte!!
peace out
//Zeto.

torsdag

hej hej!
som jga sa igår så skulle jag ha gjort ett psykologi prov idag, plugga in hälften igår och skulle gjort resten ida men jag försov mej. började klockan 11 och jag vaknade 10,15. haha sånt shiit men nästa vecka måste jag gå på min lärares studiepass och göra provet.

hmm idag har det varit en lugn dag. som sagt vaknade och kände mig utvilad för första gången på länge. började som sagt klockan 11. och hade lektion i en timme, veckans roligaste lektion till och med. efter det åkte jag hem till min mormor som lagade lunch till mej, stuvade makaroner med falukorv, fast jag åt bara makaroner. mums var det sen spelade vi lite kort sen åkte jag hem för at gå på en körlektion. och nu sitter jag här, borde räkna matte eftersom jag har prov i morgon, men ska snart i väg till körskolan igen för att ha teorilektion. så jag tyckte inte det varlönt att börja. kollar på gilmore girls istället.

hmm ikväll blir det iallafall massor av matte tal, och om jag känner att jag inte kan detså får jag väl prata med min lärare om det.

förövrigt så kommerdet bli en väldigt mysig helg. Imorgon åker jag till Kristianstad för att hälsa på min syster, vi ska se Tarzan -The Musical. ska bli jätte roligt. biljetterna var min födelsedags present till henne. i alla fall, jag stannar över natten, åker hem på lördagen. och när jag kommer hem så åker mina päron till öland för att tävla med vår hud i jakt. dom stannar där hela helgen. så jag ska avra ensam hemma, ska bli så skönt, senare på lördagkvällen kommer et par kompisar hem till meg och käkar lite, sen blir det nog en sväng inom på UG för att lyssna på ett par kompisar som spelar, sen hem igen och kolla på film eller nåt. ska bli jätte kul. träffa ju nästan aldrig dem längre nu när jag bytt klass.

anyway nu ska jag kolla klart på GG sen ska jag bort till skolan och hämta mattestenciler, sen till körskolan. vi hörs!!
Peace out
//Zeto.

psykologi

sitter här just nu och filosofrear lite grand, har precis kommit hem från simmet. sitter just nu och ska fylla i en ansöka till ett jobb i sommar, sen ska jga börja plugga kemi. ska göra ett prov imorgon som jag ahr skjutit upp i typ tio veckor nu. tänkte att det är väl bäst om jag tar hand om det nu så att det inte kommer upp på utvecklings samtalet i skolan för då blir nog mina föräldrar lite sådär små sura. förövrigt så är det matteprov på fredag och jag kan ingenting, ska försöka att lära mig det imorgon annar ska jag be min lärare om ag inte kan få lov att göra det lite senare.

anyway är väl lika bra att sätta igång då istället för att bara prata om att göra det. har sovmorgin till elva imorgon så jag kan nog sitta uppe ett tag ikväll. vill verkligen ha mvg på detta provet, vill ha mvg i betyg eftersom jag har valt att fortsätta läsa psykologi B i trean så. jaja nej nu måste jag gå vi hörs

peace out
//Zeto.

värdens bästa låt

värdens bästa låt, i alla fall för tillfället. åhhh vad jag tycker den är bra, haha. vet att den i själva verket är skita gammal men vem bryr sig, inte jag. vet inte hur det är för er men för mej brukar der vara så att jag hör en låt och sen fastna jag för den. jag lyssnar på den om och om igen flera dagar, ibland veckor i sträck. ja, jag blir elt bessat. sen tröttnar jag och då hittar jag en annan låt. jaja hur som helst om ni vill och känner för det så lyssna nu då på

Sara Bareilles låt Love Song.

image16


kort dag

idag var det värdens jobbigaste, har nog inte varit så trött på morgonen sen. . .  ja jag vet inte när jag senast var så trött som jag var imorse. kändes som om min ögon var fast limmade, kunde knappt öppna dem. men när klockan ringde 09,00 så hade jag inget val hade tryckt på snoze knappen i över två timmar. men eftersom jag började klockan 09,30 så var jag tvungen att hasa mig upp ur sängen och skutta ner i min kläder. usch usc usch. jaja som sagt dagen var ju inte så lång bara tre lektioner, slutade 11,50. sen skulle jag spelat men jag orkade inte så jag ringde och sa att jag var sjuk.

om ni undrar hur det gick med min svenska frankenstein analys så kanjag ta och berätta för er att jag har inte börjat än. just nu är jag bara så fruktansvärt skoltrött. har nog aldrig haft så här mycket att göra men jag pallar bara inte sätta mig ner. så istället för att skriva läste jag klart boken som jag fastnade i igår. Zebraflickan hette den. skriven av sofia åkerman och hon var på min skola för några dagar sedan och föreläste om sitt liv med ätstörningar och självdestruktivt beteende. boken var rätt så bra. jag är i vanliga fall väldigt käsen när det gäller böcker men kan faktiskt nog rekomendera denna.

på fredag är det matte prov och jag fruktar för mitt första IG under hela min skoltid. pratade lite med pappa om min matte/svenska lärare idag och han sa att han skulle prata med ett par personer på skolan. jag har alltid varit jätte duktig på matte, som liten var jag alltid först klar och hade allti bäst resultat på alla matte läxor och annat och  höstadiet gic jag i den bästa mattegruppen, fick mvg i betyg, i etta på gymnasiet, fick jag mgv i matte A. mn nu i matte B ligger jag på G, i och för sig ett stadigt G men i allafall. för mig är ett G som ett IG klarar inte av, skulle känna mig jätte dum om jag skulle få G i betyg. nej vet ni vad det skulle jag inte acceptera, kommer nu börja om på nytt om det blir så.

jaja nu ska jag inte tänka mer på det. ska snart gå och lägga mig.
börjar 09,15 imorgon så jag behöver inte gå upp förän klockan 08,00 typ. jobb imorgon kväll. och antagligen lite övningskörning, anyway skriver självklart om allt som händer imorgon. haha

ha det bra, peace out
//Zeto.

japphapp

då var det söndag igen. jag hatar verkligen söndagar, värsta deprimerande dagen, för man vet  att imrgon är det måndag igen. till och med namnet söndag är deprimernade. anyway, dagen tillägnas läxor. jag har en viss tendens att skjuta upp skolarbetet så länge som det bara går, så idag måste jag förbereda ett 5 minuter långt föredrag på engelska som ska redovisas imorgon, och så måste jag skriva min analys av frankenstein filmen till svenskan som också ska vara inlämnad imorgon. bläää och det värsta är att jag har inte ens börjat än. och kommer antagligen inte heller göra det för än klockan är typ nio ikväll eller något sådant. jaja texten kan jag ju faktiskt skriva imorgon eftermiddag. slutar klockan tolv i skolan och deadlinen är inte förän klockan 23,59 haha så får det nog bli. jaja nu ska jag gå fortsätta läsa mi bok som jag fastnat i, det är den som håller mig borta från läxorna haha skriver nog ligen lite senare i eftermiddag pusshej.

peace out 
//Zeto. 

På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest!

ja ha då var det lördag igen, sköönt. jag trodde faktiskt att jag kulle få lite ledig idag men så kom jag på att jag måste nog till jobbet idag i allafall. det är så at jag har inte informerat om att det är tävling där idag. så därför blir det ingen träning. så om det nu mot förmodan skulle komma någon så måste jag göra dem besvikna genom att säga, nej tyvärr det blir inget idag. ruggit irriterad är jag på migsjälv efter som jag hade sett fram emot en helg då jag inte behövde göra ett skiit. jaja

igår var det kalas, som inte varsådär in i hoppsans kul. idag ska vi ha gäster, eler mina päron ska ha gäster och jag blir tvungen att stanna hemma så vida ingen av min vänner ringer och säger "nu är et fest!".
tveksamt. . . . . . . .
jaja. ska nog åka och träna idag om jga hinne, och tar det för långt tid på simhallen så får jag göra det imorgon istället. var faktiskt jätte skönt att komma igång igen nä jag var på natilus här om dagen.

jaja nog om mitt deprimerande liv, tänkte ju faktiskt att ajg skulle tippsa om de här fin fina grejorna som jag har hittat på ikea som förhoppningsis kommer att infinna sig i mitt rum så fort jag har fått lön.

det första är den här spegeln som kostar 189 kr.
image11
jag vet att den är har funnist hur länge som helst på ikea men nu när jag har tapetserat om på mitt rum så skulle den passa in perfekt.

det andra är ett sånt här träd som kostar 59kr. jag tycker det är helfestligt, man kan typ hänga smycken och annat i det.
image12

och det trdeje är de här über söta trä dockorna/figurerna, man köper dem i set om fem och de kostar 149kr.
image13

här är länken där jag hittade allt ikea.se, vill ni inte gå in på hemsidan så kan ni ju alltid åka till ett av varuhusen.

det var allt för nu, men vi hörs lite senare.
Peace out
//Zeto.

hemma igen

hejsan allihopa,
nu är jag hemma igen från min kusin, kan inte påstå at jag hadeså där in i hoppsans roligt, och tyvärr så kunde jag inte ta mig hem heller. elle jo det kunde jag har gjort med då hade jag fått gå i tusen år. jag trodde faktiskt att vi skulle cykla hem men mamma blev sen från jobbet, så vi fic ta bilen upp. (jag körde). när vi kom dit bjöds det på smörgåstårta, mums. det var räkor och lax på, som jag älskar såå mycket (nej jag är inte sarkastisk).
som jag nämnde i det tidigare inlägget så har jag fått tillbaka min kamera nu så här kommer lite bilder på kvällens outfit.

gubb halsband, tildes-50kr på rean
klocka DKNY, cirkus 2000kr på urr och penn
svart oversized t-shirt, 149 kr på H&M
mörka jeans, 399kr H&M

image9image10

äntligen fredag!

då var det fredag igen, sköööööönt. som jag nämnde igår hade vi temadag i skolan idag, så det har inte vra t så stressigt som det brukar vara. vi lyssnade på två föredrag och disuterade dem. det ena, där en tjej berättade om vägen till sina självdestruktiva beteenden, var jätte intresant, och det andra som handlade om alkohol påverkad körning var bara drygt. fick se en film som man har sett säkert tusen gånger.

jaja ikväll bär det av till min kusin som recis har fyllt 19, är inte så där jätte glad över att behöva vara  social hela kvällen men men kan ju åka hem tidigare om jag inte pallar. imorgon så är det kanske så att jag är ledig från mitt jobba eftersom det ärsimtävling här i ystad. och på söndag har jag inte heller någonting. ska bli skönt att få en hel helg då man inte behöver göra ett skit.

jaja nu ska jag gåoch ta ett långt och sköönt bad, sen ska jag göra mig i ordning.

skriver lite senare ikväll igen.
Peace out
//Zeto.

ps!
syster yster tog med sig min kamera hem igen så ikväll kommer bilder på min outfit, wiiee!

time for bed!!

dagen har varit riktigt chill, inga lektioner inga läxor ingenting. okej egentligen har jag typ tusen läxor men jag orkar bara inte föra dem, palar verkligen inte. får väl sitta i helgen.
anyway var på gymmet idag, skönt att få svettas lite. men nu har jag fruktasnvärt ont i min lårmuskel, tror jag har sträkt den lite. jaja det går över.
imorgon har vi temadag i skolan. sund livstil är det som gäller. börjar en halvtimme senare än vanligt villket betyder lite sovmorgon men jag slutar också en halvtimme senare villket inte är lika roligt. men dagen kommer nog blir rätt så lugn i vanliga fall är fredagar värsta stress dagen för mig, har lektion på lektion på lektion typ bara fem minuters paus mellan varje och en halvtimmes lunch.
imorgon är det två föreläsningar vi ska lyssna på, sen kommer vi säkert få diskutera lite i grupp. ett föredrag handlar om alkohol och bilkörning, och det andra är en tjej som ska berätta om hennes ätstörning eller nåt sådant, ska bli jätte intressant.

idag kom min syster hem och som jag tidigare berättat så hade hon med sig katten från helvetet aka konrad.
var kul att träffa henne. har inte setts på hur länge som helst nu. hon hade med sig en liten present till mig, en sån här fin tröja från lindex, 129 kr kostade den.
image8
bra nästa helg ska min föräldrar till öland för att tävla med vår hund, då ska jag övertyga min syster om att hon ska komma hit så att vi kan ta bilen till malmö eller lund eller nåt så att jag kan köpa alla de grejer som jag har så stort sug efter till exempel den hallonröda boddyn från gina. åhh vad jag vill ha den. sen är det ju alla grejerna från min "sommar måsten" lista. men det fårn nog vänta tills jag har fått min lön.

jaja nu ska jag kolla lite på tv, sen ska jag gå och lägga mig och ha dåligt samvete över att jag inte har gjort min svenska frankensteinanalys idag, min svenska lärare kommer blir jätte tjurig men jag orkar inte bry mig.
okey then bye bye, Peace out
//Zeto.


inga lektioner

hejsan på er allihopa.
började skolan klockan 11,00 kom dit typ prick. då kommer min lärare oc säger"nej tyvärr, ingen lektion idag."
jag fick lie damp eftersom det var min enda lektion på hela dagen. men men stnannade kvar i skolan ett tag och hade faktiskt ganska roligt. skulle egntligen gå på en konsär också nere vid dramasalarna men jag pallade inte åkte hem i stället och nu sitter jag här. ska snart börja skriva min filmanalys på frankenstein. ska försöka bli klar med den idag.

stort plus är att min syster yster kommer hem idag, stort mins är att hon har hennes katt med sig aka monstret. jag är egentligen en riktig kattmänniska men det går inte att gilla hennes K3 (Katastrof Katten Konrad).

jaja nu måste jag nog sätta fart om jag ska hinna bli klar i tid med min analys, tittar in lite senare i eftermiddag efter att jag har övningskört lite med mamma,

peace out
//Zeto.

image8image9
en liten bild på det lilla monstret, usch jag har verkligen försökt men jag kan inte gilla denn katten.

peace armband

hejsan svejsan!

just nu är det så att det pågår en tävling där du kan vinna ett sånt här fint armband
image6
om ni vill vara med i tävling så kan ni klicka här för mer instruktioner. > modefeber

min motivering.
Om ni läser mina andra inlägg så ser ni att jag alltid avslutar med Peace out//Zeto. varför gör jag det då? jo för att jag verkligen tror på fred och vill "promota" det. så snälla Cocco.se hjälp mig att skicka ut ett budskap! 
jag har sett dessa armbad på lite olika ställen och tycker att de är helfräsiga. men har aldrig lyckats ta mig själv i kragen och beställta ett. det får väl bli min sista utväg om jag inte lyckas få ett här. anyway skulle bli så glad så glad så glad om jag var en av de lyckliga vinnarna!! så snälla snälla snälla!! ge mig ett armband.


observera nu hur jag skriver haha!!
Peace out!
//zeto.

BLOMMIGT

det verkar vara blommig som gäller nu till våren om jag har förstått det hela rätt, själv är jag inte så där förtjust i blommiga grejer men de som gillar det kommer anagligen få massor av rolig shopping nu till våren. själv är jag mer för enfärgade grejer. den här fina strandklänningen( som jga hittade på www.ellos.se) finns både i blommigt och enfärgat! wiee och den är as billig, bara 99 svenska riksdaler. det kan till och med jag hosta upp.
                                 image5

besöks rekord!!

haha besöksrekord!! 15 unika besökare idag!!
åhh jag blir så glad över att folk vill och orkar läsa vad jag skriver. 15 besökare kanske inte låter så mycket om man nu jämför med typ kenzas.se som har typ 30000 besökare/dag, men i alla fall jag blir så glad!!
tack alla!
//Zeto.

hejsan på er allihopa!

onsdagar är nog min drygaste dag i skolan på hela veckan, börjar 09,30 (ilket i och för sig är rätt chill) men sen dra helvetet igång, sbenska i en och en halv timme, och lektionen blir ju inte bättre av att jag verkligen hatar min svenska lärare, okej hata var kanse att ta i lite men gillar henne det görjag verkligen inte, hon är ju aldrig nöjd fulkomligt ratar alla min texter, om jag får G i svenska B kommer jag gå och dränka mej eller nåt. jaja moving on. efter svenska är det lunch och studiepass (typ håla) i en och en halv timme. sen är det natur kunskap B i en och en halv timme sen är det håla fram tills 14,50 då idrotten börjar. slutar inte för ärn 16,10. min längsta dag. usch usch usch. och imorgon måste jag nog leta upp min psykologi lärare och göra provet som jag har skjutit upp sen
vecka 5. det börjar ju nästan bli lite pinsamt att jag inte är klar med det ännu. vet inte varför jag oroar mig så mycket. alla sger ju att det var jätte lätt. kanske lite MVG ångest. vill så gärna få det för då kanske det känns lite bättre sen när Bkursen startar,

jaja nog om skolan nu, ska snart gå och packa och sen bär det av till simhallen. dykning ikväll. jag lovar er att ibland känns det som om jag bor där. ner minst 4 besök i veckan med jobb och annat. jaja en liten uppdatering till senare ikväll.

see you later!!
//Zeto.

måste visa!!

hittadeprecis detta fin fina halsbandet på www.kyssjohanna.se

image4

det är faktiskt på rea och kostar "bara" 750 kr (innan kostade det 1250kr)

hur fint som helst. om jag inte hade lovat min syster att jag skulle ta med henne på Tarzan- the musical så hade detta halsband redan suttit runt min hals. men men, kankse nästa månad.

hemma igen från jobbet

tudelo!
nu är jag hemma igen, ganska lugn dag idag på jobet, ungarna var faktiskt rätt snälla till mej idag.
var precis inne på ellos.se och hittade värdens finaste bikini(och billigaste ca:180kr för både över och under del).

image3

fast underdelen skulle varit svart istället, annars var den helt perfekt, egentligen vill jag helst av allt a en marinblå men jag tror inte det finns, har leteat överallt, men denna går hur bra som helst.

anyway vet att jag sa att jag skulle ladda upp bilder på min outfits men jag kom precis på att min kamera ligger i kristianstad hemma hos min syster, så ni får vänta en stund till, kanske hittar en annan kamera som jag kan ha fram tills det att jag får tillbaka min egen.

jaja nu ska jag göra läxor, i'll be in touch!
Peace out //Zeto


äntligen!!

woohoo! äntligen kan man blogga igen, som ni säkert redan läst på cirkus 50000 andra bloggar så har blogg.se bytt plattform och hela siten har varit nerlagd i två dygn. men nu äntligen så är den i gång igen.

mycket har hänt sen i lördags, eller okej inte så mycket. söndagen var slappedag, gjorde ingenting var inte ens utanförhuset, skulle ju åkt och tränat men jag vaknade för sent och gymmet var stängt. haha jaja på mandage var det skolaigen och utöver det så var det fruktansvärt jobbigt att ta sig upp. klockan var ju egentligen inte mer än halv sju när jag steg upp, sommar tid sucksbig time. varför kan vi inte bara ha samma tid året om.

på luchen var jag oh ett par kompisar på stan, potatisbiffar med fläsk stod på menyn i skolan så vi bestämde oss för attgåtill maltes istället. sjukt gott. för er som inte vet vad maltes är så kan ajg berätta att detär ett ställe där man kan köpa värdens godaste baguetter. man får i princip själv beställa vad man vill ha på och drickan är gratis för alla som går på gymnasiet  så en lunch där blir inte så fruktansvärt dyrt. efter det gick vi en runda på stan var inne i et par butiker och självklart hittade jag massor av saker jag ville ha men eftersom jag är för lat för att gå till banken och flytta min pengar så kunde jag inte köpa något :(

på kvällen så blev det en snabb sväng in om på jobbet, skulle fylla i lite tävlingslistor, när det var klart så åkte jag hem igen, men jag han inte ens komma innan för dörren innan telefonen ringde, det vart TB som frågade om jag inte skulle vara med på tränarmötet. SHIIIT!! skrek jag i luren. en var det bara att kasta sig upp på cyklen igen och efter två röda minuter så var jag på plats igen, aningen anfådd men ändå.

på kvällen lyckades jag övertala min mamma at kolla på the holiday med mej en sjukt bra film, hon var lite skeptisk i början men när den var slut vid havtolv så erkände hon at hon gillade den. då var klockan halv tolv och hon fick panik eftersom hon i vanliga fall går och lägger sig vid nio tiden. haha

idag har det inte hänt så mycket. musik lektion klockan 09,15. då vi bestämde oss för att flytta på konsären som vi egetligen skulle haft ikväll. efter det så var det kör. sjukt tråkigt. sen håla i tre timmar efterdet så var det danska där jag fick reda på att jag antagligen kommer få MVG i betyg, wiiie!

jaja värdens tråkigaste uppdatering, nu ska jag till jobbet sen ska jag nog träna, om jag orkar. efter det ska jag lägga in lite bilder på fredagens outfit och dagens.

see you later, Peace out //Zeto

RSS 2.0