i'm back

hej på er! kom hem från jobbet vid åtta och hade förväntat mig ett tomt hus men nej, min föräldrar som skulle vara på fest hade åkt hem för min mamma mådde dåligt. men det gjorde inte så mycket för då slapp jag laga mat, pappa hade beställt pizza, köpt godis och hyrt film (skiit bra för någon som vill gå ner 5kg haha). jaja det var gott. vi kolla på en film som hette shoot them up eller något sånt. jag vte inte riktigt vad jag tyckte. huvudpersonen åt morötter hela tiden, det var en aning psykande. men men. gillar man action så ska man absolut se den.

imorgon är det söndag och då är jag helt ledig, ska bli skönt. har bestämt mig för att ha värsta slappedagen, förutom då jag ska till gymmet, då ska jag svettas lite. men när det är färdigt så kan jag ta det riktig lugnt med gott samvete.

jaja nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag gå och lägga mej.

innan jag loggar ut ville jag bara visa er dena fina hallonröda boddyn (ja, det är en boddy suit) som kommer att finnas i min gaderob inom kort. värst häliga färgen och den kostar bara 129kr!!
image2

mer uppdateringar imorgon hej då //Zeto


god morgon!

tjohej på er!
har precis vaknat, eller nej det har jag inte vaknade för en timme sedan och har till och med hunnit duscha och äta frukost. sommaren börjar närma sig och därför har jag självklart susat runt på olika sidor här på nätet och letat efter sommarkläder. så nu ska jag presentera min lista över sommar måsten!

SOMMAR MÅSTEN

1.
gå ner typ 5-7 kg och bli löjligt brun
2. mörka stuprörsjeans
3. svarta eller mörka jeans shorts
4. mörkj jeanskjol
5. kortärmad rutig skjorta
6. kortärmad stickad gräddvit oversized kofta
7. röd hoodtröja med zipper
8. svart hoodtröja med zipper
9. svart tunnstickad långärmad tröja
10. lila linne
11. brunt linne
12. vitt oversized linne
13. svart oversized linne
14. grå tröja ed trekvartsärm
15. röd och vit randig kofta
16. marinblå vårjacka
17. låga vita converse
18. låga svarta converse
19. låga blå converse
20. vans
21. svarta flats
22. svarta filppflopps
23. helsvart dataväska
24. svarta Ray-Ban Wayfares
25. armband i massor
26. fin fina halsband
27. guldörhängen
28. helsvart trekanstbikini och hipsters
29. marinblå trekantsbikini och hipsters
30. to be continued. . . . . . .

det här kommer bli ruggit dyrt kom jag på nu och det värsta är att lista blir bara längre och längre hela tiden haha, jaja få tjata lite på mammsi när vi åker till malmö nästa gång.

nu ska jag och jobba, har en snäll pappa som kör mig dit så jag slipper cykla i alla uppförsbackarna, anyway hör av mig lite senare ikväll och berättar hur det gick.
peace out//Zeto


i'm back!!

kom precis tillbaka från en supertrevlig middag med E. Det var längesedan vi träffades på detta viset, bara vi två, jag tror att det behövdes. Vi pratade om allt mellan himel och jord. haha men nu ska jag hoppa i säng som jag sa så är det jobb imorgon.
Peace out! // Zeto

FREDAG!

Hejsan svejsan!
Äntligen fredag, något som jag har längtat efter. Även om det har varit en kort vecka så har det varit sjukt jobbigt att ta sig upp varje morgon, men nu är det helg. Imorgon har jag lite sovmorgon men sen är det jobb från klockan tolv.
Kvällen bjuder på en trevlig middag på böderna M, en av mina äldsta och bästa vänner har precis fyllt 18 så vi ska fira med god mat och mycket skratt.
kanske en liten uppdatering senare om jag hinner.
Peace out// Zeto

ps! mitt sökande efter någon som är villig att göra om min sida kvarstår, så hör av er. ds!

Hjälp med layout!!

Okej det här var svårare än jag trodde, så om det nu skulle vara så att någon har lust att fixa till min sida så skulle jag vara evigt tacksam! hör av er om ni är intresserade!!
Tack på förhand //Zeto

welcome peps!

Hejsan svejsan!
Välkommen till min nya blogg!
Varför har jag skaffat en blogg, vem vet? Jag läser själv regelbundet ett par bloggar och blev väl en aning inspirerad. Anyway, nu ska jag fixa och dona lite här så att sidan blir lite mer personlig.
Peace out, See you later// Zeto
image4


RSS 2.0